Közreműködtünk

– 2009. április A Föld napja alkalmából, önkéntesekkel ismét szemétgyűjtési akció a Teskándi körjegyzőség területén.


– 2008. szeptember, a pályázati kiírásnak megfelelően, önkéntesekkel, nekiláttunk az Illegális hulladéklerakók felszámolását, Teskánd körjegyzőség területén.


– 2008. július, Egyesületünk is nyert 2.000.000,-Ft-ot, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumtól, illegális hulladéklerakók felszámolására, “Teskánd” körjegyzőség területére.


– 2008. július, “ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA”, Egyesületünk által feltérképezett, de az Önkormányzat által beadott pályázata a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumtól az illegális hulladéklerakók felszámolására, nyert 1.200.000,-Ft-ot Zalaegerszeg és környéke területére.


– 2008. március végén, a tanulmány felhasználásával, egyesületünk pályázatot nyújtott be a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium illegális hulladéklerakók felszámolása jogcímen kiírt felhívására.


– 2008. márciusban, kiírásra került a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium illegális hulladéklerakók felszámolása jogcímen kiírt pályázati felhívás!


– 2008. márciusban, kész lett a Teskánd Körjegyzőség részére az illegális hulladéklerakók feltérképezett tanulmánya, (27 oldal, 50db illegális lerakóval)